Raif Ateş Sönmez İlkokulu
PINAR MAH. CUMHURİYET CAD. NO 138 TUTAK / AĞRI

VİZYON

Vizyonumuz, okulumuzda eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip onları geleceğe hazırlamak, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek olarak tanıtmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında; Milli ve evrensel değerlere saygılı, geçmiş ile çağı arasında bağ kurabilen; toplumsal sorunlara duyarlı, uzlaşmacı, problem çözücü; karar verme süreçlerinde bilimsel bilgiyi kullanabilen, değişim ve gelişime açık, empatik düşünebilen; yüksek moral değerlere sahip, iletişim becerisi yüksek, kendine güvenen, demokratik anlayış ve katılımcılığı esas alan, kendini sorgulayabilen, girişimci ve ekip çalışmasına yatkın; estetik kaygısı gelişmiş ve çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.

TAM GÜN

8.30-14.25

YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE 38 KM UZAKLIKTADIR.

PINAR MAH. CUMHURİYET CAD. NO: 138 TUTAK / AĞRI